硬汉嵌入式论坛

[辅助工具] 分享个轻量级PDF阅读器,比我之前福昕阅读器快很多

至尊会员

More we do, more we can do.

官网:https://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer

搜索功能也很好,像Word那样是个列表:

至尊会员

More we do, more we can do.

建议大家别用它,这家公司对中国禁售:Tracker Software Products :: All Sales are suspended notice (tracker-software.com)
We will not change this policy unless the manner in which China and its governing regime interacts with the rest of world in every regard is done in a more open and globally responsible manner.

1万

6万

10万

管理员

QQ
谢谢楼主分享
这个是收费的还是免费的,没有看到他们官方说明

至尊会员

eric2013 发表于 2021-7-5 15:02
谢谢楼主分享

一直在用,免费的。

版主

eric2013 发表于 2021-7-5 15:02
谢谢楼主分享

Is it free to use?
More than 70% of the features in PDF-XChange Editor do not require a license to use. The remaining features, which are clearly identified, will place a 'trial' watermark on output if they are used without a license.

说的是,70%功能免费。 估计阅读,查找都是免费。编辑之类的一般收费了。

版主

caicaptain2 发表于 2021-7-5 15:47
Is it free to use?
More than 70% of the features in PDF-XChange Editor do not require a license t ...

可以选楼主推荐的老版本,大概是2018年的版本。 17MB左右。 可以支持中文。
在安装的时候可以选择“Free”版本就好了。
界面长这个样子。 我把我的福晰阅读器给卸载了。

桌面的pdf会显示预览图。

高级会员

好像对发票的支持不是很好,在我在打开是乱码

版主

blackfire531 发表于 2021-7-5 18:33
好像对发票的支持不是很好,在我在打开是乱码

我这里是正常的。
安装后,默认显示的是繁体中文。 可以进入选项,修改为简体中文。

初级会员

果然挺好用的功能全,小巧,多谢分享

初级会员

caicaptain2 发表于 2021-7-5 15:55
可以选楼主推荐的老版本,大概是2018年的版本。 17MB左右。 可以支持中文。
在安装的时候可以选择“Free ...

我一直用这个,不要安装的

新手上路

要说轻量级pdf阅读工具,首推开源的sumatra pdf绝对比楼主推荐的好用,相当小巧.